29 Ağustos 2017 Salı

2017 Dağ Bisikleti Maraton Türkiye Şampiyonası


Merhaba Dostlar;
2017 Dağ bisikleti maratonu Türkiye Şampiyonası, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ,Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Çameli ilçesinde 26-27 Ağustos Tarihleri arasında Dağ Bisikleti Maraton Yarışması gerçekleşti
Belediye olarak bisiklet sporuna çok önem verdiklerini söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Yarışmaya FarkLI illerden 5 takımla 73 sporcumuz katıldı.
Çameli’nde 1500 metre yükseklikte etrafı çam ormanlarıyla kaplı ve doğal güzellikleri ile dolu Maraton boyunca Bisikletçilerin güvenliğini Güvenlik Güçleri ve Akut Kurtarma ekipleri belli noktalarda durarak yarışmanın güvenli ve huzurlu geçmesi için yoğun çaba gösterdiler. Bisikletçilerin su ve sıvı ihtiyaçların giderilmesi için yol güzergâhlarında su takviyesi yapıldı.
Çameli Hükümet Konağından başlayan Bıçakcı,Düzencaç,Yaylacık Yol ayrımı, Gürsu buhugediği,Karkın,taşlıkbaşı, taşçılar mezarlığı Elmalı Mahallesi Bozbucak mevkii ve Elmalı Mahallesi Muhtarlığı önünde son Buldu.

Yapılan konuşmaların ardından +30 Master Erkek, +40 Takım Master Erkek +50 Master Erkek,Elite Bayanlar,Elite Erkekler Klasmanında derece alan sporculara ödülleri Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil ,Bisiklet Fedarasyon Genel Sekreteri .Mehmet Açak,Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu verdi.Biz de emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.














Hiç yorum yok: