5 Temmuz 2017 Çarşamba

2017 Türkiye Büyükler Bisiklet Yol Şam.Sakarya







Merhaba Bisiklet dostları;

TÜRKİYE BİSİKLET YOL ŞAMPİYONASI
28 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 SAKARYA

ONUR BALKAN TEKRAR VE İKİNCİ KEZ TÜRKİYE BÜYÜK ERKEKLER YOL ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.    

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2017 Yılı Faaliyet programında yer alan “ Türkiye Büyük erkek ve Master erkek Bisiklet Şampiyonası Yol Yarışları 28 Haz. 01 Temmuz 2017 tarihlerinde Sakarya da  yapılan yarışlar ile sona erdi.   
            29 Haziran’da ilk gün zamana karşı yapılan Yarışların ardından 1 Temmuzda da Yol Yarışları yapıldı. Adapazarı Belediyesi Teknik Birimler Şantiyesi’nin ordan start alan Yarışlara Büyük Erkeklerde 54, Masterler (35-40-50 Yaş üstü) 76 olmak üzere toplam 130 sporcu katıldı. 
            Dağdibi’nden  başlayan Yol yarışlarında bisikletçiler , Müezzinler sapağından dönüp tekrar başladıkları yerde yarışları 14 km ve 28 km yi tamamladılar. Sıcak havaya rağmen birbirleri ile kıyasıya yarışan pedallar, nefes kesen yarışların ardından kürsüye çıktılar.  
        

    Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanlarından İrfan Çelik ve Berat Alpan, , Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Zeki Kutlu, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu, İl Jandarma Komutanlığı adına Cafer Güneş, , Türkiye Bisiklet Federasyonu Eski başkanlarından Ünal Torun, Yol Teknik Kurul Başkanlığı adına Ayhan Aytekin, SESOB Genel Sekreteri Tanju Balcı,  Teknik Kurul Üyesi Nadir Yavuz takdim ettiler.
           


Sporculara verilen ödüllerin ardından Bisiklet Sporuna katkı verenlere ,Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Kocaeli Brisaspor+Kocaeli Gençlik Hiz.sp.klb.+Kocaeli Bisiklet doğa ve Kocaeli Performans 41 sp.kulüpleri  olarak toplam 22 sporcu ile katıldığımız yarışmalarda 6 madalya kazanan kulüp ve sporcularımız aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.
         
   Yarışmalarda emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. 














Hiç yorum yok: