18 Mayıs 2017 Perşembe

2017 Osman Gazi Köprüsü Bisiklet Geçişi



Merhaba Bisiklet Dostları;             13 mayıs Cumartesi Avrupa Günü, trafik haftası ve Gençlik haftası sebebiyle düzenlenen bisiklet turlarından biriside “Osman Gazi Köprü Geçişi Gençlik Haftası Bisiklet Turu”. Kocaeli Bisiklet İl Temsilciliğinin düzenlediği turda Osmangazi köprüsünden geçilecek ve eşsiz manzarada bisiklet sürme şansına kavuştular.
Avrupa Günü kutlamaları çerçevesinde, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte 300 kişilik bisikletli grup Osmangazi Köprüsü'nden geçti.
KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Gebze Teknik Ünversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ün de katıldığı "Bisiklet ile Osmangazi Köprü Geçişi" etkinliğinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu Kocaeli gençlik Hizmetleri ve Spor  müdürlüğü,Bisiklet İl Temsilciliği ve Kocaeli Bisiklet Kulübü üyeleri ile vatandaşlardan oluşan yaklaşık 300 kişilik grup, köprünün Dilovası kesiminde toplandı.
Daha sonra Zeytinoğlu, Doğan ve Görgün'ün de olduğu 421 kişilik grup, polis eskortu eşliğinde güvenlik önlemi alınan şeritte pedal çevirerek Osmangazi Köprüsü'nden Yalova tarafına geçti.
Burada sporculara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 "Osmangazi Köprüsü'nden bisikletle ilk kez geçildi"
Körfezi bisikletle geçme hayalimizi gerçekleştirdik"
Nevzat Doğan ise Osmangazi Köprüsü'nden ilk kez bisikletle geçmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.























Hiç yorum yok: