21 Mart 2016 Pazartesi

2016 İZMİR C-1 MTB CUP







Merhaba dostlar;
Yılın ikinci dağ bisikleti yarışması Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uci  işbirliğiyle Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışları izmir in güzel ilçesi Güzelbahçe de  yapıldı. Yarışlara 9 ülkeden toplam 200 e yakın sporcu katıldı.
Güzelbahçe, bu yılda dağ bisikleti yarışlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye Bisiklet Federasyonu ile yapılan işbirliği sonucunda büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler ve masterler kategorisinde olmak üzere 9 ülkeden (Macaristan, Yunanistan,  Rusya, Japonya, İran, Kazakistan, İsveç, Sırbistan ve Türkiye) 200 e yakın bisikletçi Güzelbahçe Belediyesi Uluslararası Salcano MTB Cup (Dağ Bisikleti Kupası) yarışlarına katıldı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin bayrakla startını verdiği yarışlar Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu önünden başladı. Güzelbahçe’de Çamlık Ormanı, Gelinkaya Mevki ve Ali Onbaşı Deresi’ni de içine alan 5700 metrelik parkurda yapıldı. Yarışmacılar parkuru kategorilerine göre üç veya beş kez turladı. Bazı bisikletçilerin zorlu parkurda düştüğü, kaza yaptığı yarışların sonunda dereceye girenlere ödüllerini Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulöze, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aydın Uyanık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akif Uzunova, Bisiklet Federasyonu Temsilcisi Güner Kocakanat verdi.

Yarışmaların yapımında biz de emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Bir sonraki yani önümüzdeki hafta sonu Alanya da yapılacak olan sezonun ikinci dağ bisikleti yarışmalarında buluşmak dileği ile .
Hoşçakalın dostlar...........,,,













Hiç yorum yok: