30 Haziran 2015 Salı

2015 İzmit dağ Bisikleti Kupası

Merhaba Bisiklet dostları;
Uluslararası Bisiklet Birliği,
Türkiye Bisiklet federasyonu Başkanlığı,
2015 Faaliyet programında yer alan ve ilimizde 28 haziran 2015 İzmit 94. kurtuluş kutlamaları kapsamında yapılan, 2016 Rio Olimpiyat oyunlarına 2. dereceden puanlar veren ULUSLARARASI İZMİT MTB (DAG BİSİKLETİ) KUPASI Pazar günü güzel bir havada 6 yabancı ülkeden 18 sporcu ile Ülkemizden farklı kulüplerden 10 kategoride toplam 186 sporcunun katılımı ile sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.
Müsabakaların yapılmasında İzmit belediyesi.Kocaeli Brisaspor kulübü,Akut,Kocaeli Büyüşehir bld.büyük katkı ve destek sağlamışlardır.Müsabakalar için hazırlık 2 ay öncesinden başladı.Parkur çeşitli nedenlerden dolayı 3 kez değiştirildi.Müsabakalar da herhangi bir kaza yaşanmadı.Daha çok güce dayılı bölümlerin çok  teknik bölümlerin az olduğu orta seviye uzunlukta bir parkur oldu.Ama yinede oldukça sürat li bir yarış oldu.Hatta uci komiseri 8 tur bile yapsaydık daha iyi olurdu diye sitemde bulundu.Müsabakaların  en olumsuz tarafı cumartesi gece yarısı yoğun miktarda yağan yağmurun parkurun çıkış bölümünü yapışkan çamur haline getirmiş olması oldu.Öğlenden sonra yarışan elitler sabah seansındaki sporcuların parkuru kurutup temizlemelerin den dolayı bu çamurdan etkilenmediler.
Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara Madalya,Kupa ve hediyelerini İzmit kaymakamı-İzmit belediye başkanı Dr nevzat Doğan ile gençlik Hiz.sp.il.md.Muzaffer Çintimar vermişlerdir.Her şeye  rağmen müsabakalar da emeği geçen herkesin emeklerine sağlık diyor.Müsabakalar için ilimize gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.
Müsabakalar önümüzdeki hafta sonu Yunanistan Atina da yapılacak olan Balkan Dag Bisikleti Şampiyonasına seçme niteliği olduğundan dolayı ilimizden dereceye giren sporcuların bir kısmı milli takıma seçilmiş olup ülkemizi temsil edeceklerdir.

Hoşçakalın............

NOT:Bu müsabakaya ait daha fazla resme Kocaeli Bisiklet ve doğa sporları facebook sayfasından ulaşılabilinir

BU

























Hiç yorum yok: